Blogg

  • Vi förbättrar våra retrospektiv – Maries take-away från Agile India

  Conference members

  Visste ni att Asiens största konferens om metodik för systemutveckling äger rum i Indien? Vår projektledare Marie Wärn var där – här är hennes story!

  Den agila communityn är riktigt stor i Indien!  I år hölls konferensen Agile India i Bangalore, alldeles intill vårt kontor.

  Under en vecka i mitten av mars pågick föreläsningar och workshops med 94 talare från 23 länder, och förstås många systemutvecklare på plats.

  Conference members.

  Photo: Agile India

   

  Jag fick möjlighet att gå på Agile Mindset-dagen, där jag deltog vid intressanta föreläsningar om holakrati, coachning och faciliteringstekniker. Andra ämnen var hur man kan förbättra sina retrospektiv och hur man kan använda mindfulness i det agila arbetet med systemutveckling.

  Tillbaka på kontoret har jag delat med mig av det jag lärt mig, vid ett av våra frukostmöten. Temat var hur vi kan förbättra våra retrospektiv. Nu kommer jag att titta vidare på hur vi kan bli ännu mer agila så att vi inte bara jobbar agilt – utan också har ett mer agilt mindset i teamen.

  Marie Wärn, project manager 

 • Se video om hur det går till här