Vanliga frågor

 • Frågor om hur det fungerar
  • Vad krävs det av oss som kund?

   Vilka krav som ställs på er beror på vilken modell ni väljer: projektutveckling eller dedikerat team. Vi tittar på era behov och kommer gememesamt överens om vad som passar bäst. Vid projektledning tar Indpro ett större ansvar, när ni har ett dedikerat team behöver ni själva lägga mer tid på styrning.

   Rent konkret ser vi helst att det finns en produktägare från er sida som är involverad i arbetet. Vi kräver inte att specarna är väldigt detaljerade, men ser gärna att ni är tillgängliga för diskussion om kraven, för att säkerställa att det blir rätt.

   Om ni är oerfarna beställare och specarna inte är helt tydliga, så lägger vår projektledare mer tid på att stödja er i det arbetet och att kravställa åt er.

    

   Fick du svar på din fråga?

  • Hur snabbt kan vi komma igång?

   Oftast är det möjligt att tillsätta de resurser som krävs från vår befintliga personal, och då kan vi komma inom två veckor. Om ert uppdrag kräver specialkompetens eller att vi rekryterar fler, kan vi komma igång inom 6-8 veckor.

   Fick du svar på din fråga?

  • Vilket språk sker kommunikationen på?

   All vår personal pratar bra engelska, och därför ser vi helst att engelska är det språk som används. Men eftersom Indpro har svensk personal på plats på alla våra kontor, går det även att kommunicera på svenska.

   Fick du svar på din fråga?

  • Vilken kompetens har era utvecklare?

   Vi har idag en bred kompetensbas som sträcker sig från alltifrån C# och Java till webbutveckling och e-handelsplattformar.

   Alla våra utvecklare har universitetsexamen, ofta en MCA (Master of Science in Computer Applications, motsvarar en svensk magister i systemvetenskap).

   Vi försöker blanda upp vår kompetens, men har en övervikt av seniora utvecklare för att säkerställa kvaliteten i de leveranser vi gör.

   Fick du svar på din fråga?

  • Hur säkerställer vi att kunskapen bibehålls i det team vi har hos er?

   Indpro är ett roligt och utvecklande företag att jobba på. Därför har vi en ovanligt låg personalomsättning vilket ger goda möjligheter att bibehålla samma resurser över mycket lång tid.

   Fick du svar på din fråga?

 • Frågor om Indpro
  • Varför ska mitt företag välja Indpro?

   Vår styrka är att hitta rätt kompetens, ett stort engagemang för kunden och att vi förstår att det inte bara handlar om utvecklingstimmar. Det handlar också om det värde dessa timmar skapar: bättre time-to-market, och att kunden får möjlighet att fokusera mer på kärnverksamet och affärsutveckling.  Dessutom skapar vi långsiktigt hållbara lösningar för våra kunder, oavsett om vi arbetar i projekt eller bidrar med löpande resurser.

   Fick du svar på din fråga?

  • Var finns Indpros kontor?

   Indpros innovationscentrum och huvudkontor ligger i Kista utanför Stockholm. Vi har dessutom säljkontor i Boulder, USA och i Bangalore, i Indien. Våra offshore delivery centers, ODCs, ligger i Bangalore och Kolkata, Indien. På kartan på kontaktsidan kan du hitta adresser till alla våra kontor.

   Fick du svar på din fråga?

  • Vilka arbetsvillkor har era utvecklare?

   Alla våra anställda har förmånliga anställningsavtal med 40 timmars arbetvecka och fyra veckors betald semester per år, utöver röda dagar. Vi erbjuder även möjlighet till föräldraledighet och att vabba.

   Vi förstår att vår största styrka är vår personal och därför är vi måna om att de mår bra och utvecklas, både som individer och yrkesmänniskor.

   Fick du svar på din fråga?

 • Frågor om kontakt med Indpro
  • Jag har skickat in mina uppgifter i formuläret, hur lång tid tar det innan Inpro svarar?

   Indpro finns här för våra kunders skull och därför besvarar vi alla inskickade formulär inom 24 timmar.

   Fick du svar på din fråga?

 • Frågor om praktiska detaljer
  • Är det vi eller ni som arbetsleder utvecklarna?

   Det är helt utifrån ert behov. Indpro kan bistå med projektledningsstöd, men ni kan också välja att styra själva. Du kan läsa mer om hur det fungerar på våra sidor om dedikerat team och projektutveckling.

   Fick du svar på din fråga?

  • Hur mycket tid kommer det ta oss att styra våra utvecklare?

   Om ni väljer att leda teamet själva bör ni räkna med ungefär 16 timmar per utvecklare och månad.

   Fick du svar på din fråga?

  • Vilka tidzoner jobbar ni i?

   Våra offshore delivery centers, ODCs, i Indien ligger 3,5-4,5 timme före svensk tid.

   Vårt kontor i USA ligger 7 timmar efter svensk tid.

   Fick du svar på din fråga?