En utvecklare i ett IT outsourcing team.

Ditt eget dedikerade outsourcing team

Vill ni växa ert IT-arbete och behöver hitta rätt kompetens? Vi kan hjälpa er att snabbt bygga ett team av de resurser ni behöver. Inom 6-8 veckor från att ni har gett grönt ljus kan vi vara igång och köra.

Ett dedikerat outsourcing team hos Indpro fungerar som en förlängning av er IT-avdelning. Våra utvecklare arbetar antingen plats hos er i Sverige, eller på ett av våra offshore delivery centers, ODCs. De jobbar antingen direkt mot era egna projektledare, eller mot en av våra svenska tekniska projektledare.

Våra offshore delivery centers, ODCs, finns på flera platser i världen. Det största ligger i Bangalore, Indien, där vi har ett toppmodernt kontor i World Trade Center.

Prismodellen är en fast månadskostnad per utvecklare, där priset varierar beroende på var ni vill att utvecklarna ska sitta – on-site hos er, eller på distans.

Vi kan erbjuda en kort uppsägningstid, från 1 månad. Men om ni för er egen skull vill ha en längre uppsägningstid, är det självklart också fullt möjligt.

Transparens är viktigt för oss, både i prissättning och i arbetsmetodik.

Att vår prissättning är transparent innebär att ni är med och påverkar utvecklarnas löner.

Att vår arbetsmetodik är transparent, och helt agil, innebär att ni har full insyn i utvecklarnas arbete och själva kan dra ut tidrapporter när ni önskar.

Med ett dedikerat outsourcing team hos Indpro får du:

  • En fast månadskostnad per utvecklare.

  • Kort uppsägningstid – från 1 månad (du kan välja längre).

  • Välj om utvecklarna ska sitta på vårt ODC eller på ditt kontor i Sverige.