Blogg

  • Rishi och Ullas – två utvecklare återvänder till Indpro

  Rishi Dhupia.

  Eftter några år borta från företaget har Ullas M och Rishi Dhupia valt att återvända till Indpro.

  ”Även om jag har varit borta så har jag hela tiden hållit kontakten med mina kollegor och med Pavel [Indpros CEO]”, säger Ullas.

  Efter att Ullas slutade på Indpro drev han ett startup med några vänner. Tillsammans skapade de en läromedelsprodukt.

  ”Jag ledde det tekniska teamet, och det stärkte min kunskap i AWS och Angular. Jag har också börjat lära mig node.js och React native”, berättar Ullas.

  Viktigt med balans mellan jobb och familj

  Rishi å andra sidan har varit hemma med sin dotter de senaste åren. En anledning till att hon valde att återvända till Indpro var den flexibilitet som företaget erbjuder.

  ”Att ha en balans mellan jobb och familj är extremt viktigt när dessa två saker upptar större delen av ens tid”, säger Rishi.

  Innan hon sa upp sig hade Rishi jobbat på Indpro i fyra år. Hon jobbar nu som seniorutvecklare.

  ”Det finns en potential för yrkesmässig utveckling hos Indpro, och jag ser att min karriär kan utvecklas. Jag har nu hand om ett projekt på egen hand, och utvecklar enligt kundens krav.”

  Ullas M, project leader at Indpro.

  Elva år med MatHem

  Ullas hade jobbat i elva år med e-handelssuccén MatHem när han slutade på Indpro. Nu har han återvänt som projektledare i MatHeam-teamet.

  ”Just nu jobbar jag med deras Salesforce-team och IT-support-team. Jag ser fram emot att jobba med mitt team mot fastställda mål”, säger Ullas.

  Välkomna tillbaka till Indpro, Rishi and Ullas!

 • Se video om hur det går till här