Senior Utvecklare / Tech Lead (Sverige)

Indpro IT outsourcing staff.

Vilka vi är

Indpros mål är att vara det första valet när det kommer till distribuerad utveckling. Vi skapar värde för våra kunder genom att bygga upp deras leveransorganisationer på ett värdeskapande och hållbart sätt. Är du en person som är sugen på livet och dess upplevelser samtidigt som du vill jobba med saker som skapar värde och en bättre morgondag? Då kan vi vara alternativet för dig. Vi i Indpro familjen lever efter filosofin ”Alla mår bra!” Vi tar hand om oss själva, våra kollegor och våra kunder. Indpro AB söker seniora utvecklare och techleads som känner att det är dags att ta nästa steg i karriären och känner igen sig i ledorden, ”tillväxtdriven, lösningsorienterad och självgående”. Du är en person som är intresserad av senaste tekniken, vill ha möjlighet att påverka den tillväxt vi befinner oss i, gillar att resa, och strävar efter en harmonisk ”work-life balance”.

Vad vi erbjuder

Vi på Indpro har under lång tid jobbat med distribuerad utveckling, med kollegor och kunder runt om i världen. Vi designar, utvecklar och anpassar applikationer med hög kvalitet åt våra kunder som är både små och stora i omfattning. Våra kunder är verksamma i många olika branscher och således har vi stor bredd och valmöjligheter när det kommer till teknik och vilken typ av utveckling vi jobbar med.

På Indpro får du jobba i en organisation där det är nära till dem som fattar besluten, och där du kan vara med och påverka, och får jobba med internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Indpro är ett värderingsstyrt företag med höga mål, där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Indpro består av 80 specialister inom applikationsutveckling, främst för webben. Vi finns i tre länder och på olika orter, där det svenska huvudkontoret ligger i Stockholm, och det indiska huvudkontoret i Bangalore. Vi erbjuder goda möjligheter till resor och jobb på våra olika geografiska platser.

Om tjänsten

Just nu söker vi en utvecklare som är redo att tackla en större roll, och ett större ansvar, där man jobbar nära kund och förstår deras krav och behov, parallellt med att man leder sitt eget utvecklingsteam.

Du är mycket troligen en person med några års praktisk erfarenhet, och följande intressen och ambitioner:

 • Webbutveckling inom såväl front-end som back-end, oftast med något av.Net, Java, React, Angular, Azure och AWS
 • Systemarkitektur och designa lösningar för affärsapplikationer som är anpassade efter kundens behov
 • Gillar att förstå och omsätta krav till faktiskt fungerande funktioner
 • Fortfarande brinner för tekniken och att utveckla egen kod och lösningar
 • Tycker om att jobba med andra personer och gillar att leda arbete
 • Van att jobba online och kan jobba såväl på kontoret som hemifrån, eller från stranden
 • Tycker det är inspirerande att jobba distribuerat med kollegor från olika delar av världen
 • Agil utveckling och Scrum är ett självklart val när man utvecklar moderna applikationer
 • Likaså är Jira och ett ordningssinne också en självklarhet
 • Svenska och engelska är naturliga språk att kommunicera på
 • Tycker att nyfiken, kreativ och ödmjuk, är viktiga ledord när man jobbar tillsammans

Ort: Flexibelt

Omfattning: Heltid, tills vidare

Kontakt:

Känner du igen dig i ovan och tycker att jobba i en sådan roll är fantastiskt givande? I sådant fall ser vi fram emot att höra från dig! Ansök nu genom att mejla jobb@indpro.se. Vi tar emot ansökningar kontinuerligt och håller intervjuer löpande.

Följ oss gärna och lär känna oss bättre på: