IT outsourcing.

Indpro – svenskt IT-företag med global kompetens

Indpro är ett svenskt IT-företag som har arbetat med globala IT-leveranser sedan 2005. Vi ser oss som en utvecklingspartner som hjälper dig att tillsätta den kompetens du behöver, när du behöver den – för att skapa bästa möjliga tillväxt.

Våra kunder säger att vi levererar med ett stort engagemang. Vi tror att vi gör det för att vi har förstått att vi inte bara jobbar med IT, vi jobbar med människor.

Indpro grundades av tre svenska ingenjörer med en vision om att hjälpa svenska företag att få tillgång till IT-kompetens – och samtidigt skapa arbetstillfällen.

Genom åren har vi utvecklat vår egen leveransmodell och arbetsmetodik som vi applicerar på våra kundprojekt. Vi är experter på att leda globala utvecklarteam på distans. Med vår breda kundbas har fått en know-how som skapar trygghet för våra kunder.

Kontor på tre kontinenter

Indpro har idag innovationscenter och huvudkontor i Stockholm, egenägda offshore delivery centers, ODCs, i Indien samt säljkontor på tre olika kontinenter. Vårt största kontor finns i World Trade Center i IT-huvudstaden Bangalore, där vi sitter granne med Amazon India. Våra ODCs underlättar för våra kunder att snabbt kunna skala upp inför sina leveranser, och få snabbare leveranser för att kunna nå ut till marknaden i tid. De ger även en möjlighet att skapa marginaler som många gånger skulle varit omöjliga att få utan vår hjälp.

Partners och ägare

För att kunna ge våra kunder den bästa leveransen ägs Indpro idag förutom av sina grundare, även av strategiska partners från Business Wellness Group, där bland annat Centigo ingår för IT-strategiska frågor samt projektledning, och konsultbolaget Accigo ingår för sina djupgående kunskaper inom Microsoft-sviten.

Varför jobba med Indpro?

  • Kundengagemang.

  • Kapacitet.

  • Kvalitet.

  • Kompetens,