E-handelslösningar för Magento, Ucommerce, EPiServer, WordPress och WooCommerce

Behöver ni hjälp med att bygga en e-handelslösning, eller utveckla er befintliga plattform? Vi har de resurser och den erfarenhet som krävs för att hjälpa er.

Vi har levererat e-handelslösningar till svenska bolag sedan 2005, och har över 250 nöjda kunder.

Vår långa erfarenhet gör att vi har kompetens på en rad olika e-handelsplattformar:

  • Magento
  • Ucommerce
  • EPiServer CMS och Commerce
  • WooCommerce med WordPress
  • Shopify

Vid nyutveckling av en e-handelslösning stöttar vi våra kunder i plattformsval.

 

MatHem – en framgångskund

Vi är utvecklingspartner till e-handelssuccén MatHem sedan över tio år tillbaka. Hör grundaren Tomas Kull berätta om sin entreprenörsresa:

Klicka på symbolen som ser ut som ett hjul för att slå på undertexterna.

Välja rätt e-handelslösning

Magento
Magento är en av världens främsta e-handelsplattformar och det finns många färdiga moduler att använda. En av fördelarna med Magento är dess intuitiva gränssnitt för administratörer av systemet.

Ucommerce
För den som vill ha ett prisvärt ramverk att starta med tycker vi att Ucommerce är ett intressant alternativ. Vi har därför valt att bli certifierade partners till Ucommerce. Flera av våra utvecklare är certifierade i Ucommerce för Umbraco. Vi ser att det är ett väldigt flexibelt ramverk som erbjuder goda möjligheter till integration.

EPiServer
Vid behov av mer komplex funktionalitet är EPiServer en intressant lösning. Vi har erfarenhet av alla versioner från 5 och framåt. Vi kan hjälpa er att vidareutveckla er plattform, migrera ett befintligt system till en nyare version eller att implementera EPiServer som er nya e-handelsplattform.

WordPress
Vi har naturligtvis också erfarenhet av att bygga e-butiker på WordPress, med exempelvis WooCommerce – en av världens största e-handelsplattformar. En stor fördel med WordPress e-handelslösningar är att det går mycket snabbt att komma igång. Dessa lösningar kan passa särskilt bra för mindre bolag.

InRiver PIM
Vi har också certifierade business-konsulter på InRiver PIM, ett produktinformationssystem.

Hör gärna av er för ett samtal om hur vi kan utveckla er e-handelslösning tillsammans!