Blogg

  • Indpros utvecklare på kick-off i Skåvsjöholm – här är deras berättelse

  The members of Team I standing by an ice covered lake.

  En skärgårdsmiljö, ett utvecklarteam och en olympisk handbollsspelare. Vårt Team I – ett Indpro/OP5 team – är tillbaka i Bangalore efter två veckor i Sverige. Där besökte våra IT-konsulter kunden OP5 och var med på deras kick-off. 

  Vi har ett riktigt nära samarbete med vår kund OP5, och de betraktar Team I som en viktig del av sin utvecklingsavdelning. Under sina två veckor i Sverige arbetade Team I huvudsakligen på Göteborgskontoret, men de besökte också Stockholm och Kistakontoret och var med på Op5s kick-off. Här är teamets egen rapport från kick-offen!

  Team I, ett av tre utvecklarteam

  Vår kund OP5 har tre utvecklarteam: ett i Göteborg, ett i Kista/Stockholm och ett Inpdro team i Bangalore med fyra medlemmar. Indpro-teamet kallas Team I och besöker OP5 i Sverige årligen. Detta år var det andra gången som vårt besök skedde samtidigt som Op5 hade sin årliga kick-off, där OP5s anställda från alla kontor träffas. Det var en tredagars-kick-off, som hölls på en vacker plats som heter Skåvsjöholm och ligger ungefär en timmes bilresa norr om Stockholm.

   

  Dag 1

  Denna dag var enbart för de tre utvecklarteamen. Alla OP5s utvecklare från de olika teamen (Göteborg, Kista/Stockholm och Bangalore) interagerade, delade kunskap och försökte hjälpa varandra att lösa utvecklingsutmaningar. Mötena leddes av OP5s CTO Martin Bergek och gick väldigt bra. Vi fick mindre uppgifter som skulle utföras av deltagare från olika team, vilket gav en bra möjlighet för oss att lära av varandra.

  Dag 2

  OP5s högsta chefer för de olika vertikalerna talade om företagets resultat det senaste året, visade en road map för framtiden och förklarade strategier för de anställda. Den mest minnesvärda delen var en föreläsning av den externa talaren Claes Hellgren (före detta handbollsspelare och tidigare olympier). Det var mycket inspirerande att få höra om ONE TEAM av honom.

  Team Indpro at OP5 kick-off

  Dag 3

  Den sista dagen var en halvdags-kick-off där styrelsemedlemmar delade med sig av sin vision och vilka förväntningar de har på OP5. Kick-offen stängdes efter en frågesession.

  Förutom alla möten anordnades också många roliga aktiviteter, och god mat och dryck serverades.

  Team I –  Pankaj, Sidhartha, Ramesh and Devesh  

 • Se video om hur det går till här