Blogg

  • Devops, blockkedjan och molnet – därför besökte alla Indproiter GIDS-konferensen

  Sign reading gids 18 in greenery.

  När den årliga utvecklarkonferensen ägde rum i Indiens Silicon Valley skickade vi inte bara ett fåtal utvalda utvecklare – vi skickade allihop. Här är våra utvecklares rapport från några riktigt bra dagar av tech-inspiration och lärande vid GIDS Bangalore 2018!

  ”På GIDS får vi veta mer om de senaste trenderna inom tech. I år lärde jag mig mer om funktionell programmering som ett alternativ till OOP. Med sin bredd av ämnen ger GIDS oss en bra kunskapsbas som vi sedan på egen hand kan dyka djupare i för att lära oss mer.”
  Suresh Kumar, utvecklare

  Atul och Vikash med Scott Davis, en av topptalarna på GIDS 2018.

   

  Scott Davis var en av de ledande talarna och pratade om devops och arkitektur. Hans föreläsning berörde hur containers är nästa modell, efter virtuella maskiner. ”Vi vet alla att containers är här för att stanna. De är smidigare, snabbare och mer portabla, och en dag kommer alla applikationer att köras i en container”, sa Scott Davis.

  Andra ämnen på konferensen var blockkedjan, maskinlärande och molnet.

  Amelia och Payal, mjukvaruutvecklare.

   

  ”Efter GIDS har vi blivit ännu mer nyfikna på att lära oss mer om ReactJS och maskinlärande. Vi fick bra tips inom design, optimering och hur man kan använda OOP med TypeScript.”
  MatHem-teamet

  Group of developers standing in greenery.

  Srinivas, PHP-utvecklare, Venkanna Nagamalla, .NET-utvecklare, Payal Rajoria, PHP-utvecklare, Muthamma, PHP-utvecklare, Rajesh Shetty, .NET-utvecklare, Mahendra, PHP-utvecklare.

   

  Varför skickar Indpro alla utvecklare till GIDS?

  Att skicka alla utvecklare på konferens är en stor investering, då våra IT-konsulter ägnar flera dagar åt lärande istället för att jobba i sina projekt. Så varför gör vi det?

  ”Därför att vår personal är vår största tillgång. Vi vill att våra utvecklare ska lära sig, utvecklas och må bra. ‘Indpro makes you grow’ är vårt motto och vi gör vårt bästa för att leva upp till det löftet”, säger Bobby Biswas, VD för Indpro Indien. 

 • Se video om hur det går till här