Time Care

Logga

Företaget

Time Care är en ledande aktör inom produkter och konsulttjänster för personalplanering, schemaläggning och bemanningsoptimering. Deras produkter återfinns i nästan alla branscher i Sverige.

Utmaningen

Utmaningen som Time Care tog sig an var att ta fram nästa generations system för schemaläggning inom bland annat vården. Time Cares målsättning var att ta fram en produkt som förenklade och moderniserade hanteringen av schema, rapportering, lön och arbetslagstiftning.

Lösningen

Ett team tillsattes, med såväl utvecklare som testare, för att utveckla ett webbaserat system som råder bot på tidigare problem och underlättar vardagen för anställda inom vården. Systemet är byggt för att möta stora organisationers behov av kostnadseffektiv bemanningsoptimering.

Resultatet

Den framtagna produkten möjliggör för svenska sjukhus att optimera sin bemanning och samtidigt lägga ner mindre tid på schemaläggning. Den har ett intuitivt webbgränssnitt och en dynamisk och flexibel schemakomponent som underlättar schemaläggning för flera stora grupper samtidigt. För Time Cares räkning har anlitandet av Indpro inneburit lägre kostnader till bibehållen kvalitet.

  • Indpros utvecklare gav oss möjligheten att öka tempot på produktutvecklingen och bättre förutsättning att bredda produktportföljen

    • Andreas Nõu
    • Product Director, Time Care AB