op5

Logga

Företaget

Entreprenörsdrivna op5 är ett snabbväxande svenskt IT-företag. Deras lösning för serverövervakning erbjuder en samlad överblick över alla system, och hjälper IT-avdelningar att leverera säkrare och effektivare IT. Lösningen är enkel att installera och skala upp, och kan hantera ett mycket stort antal övervakade plattformar.

Utmaningen

op5 ville erbjuda sina kunder ett modernt webbgränssnitt till sitt system för serverövervakning. Som komplement till att sälja systemet som egen installation, ville op5 även kunna erbjuda produkten som en modern SAAS-lösning.

Lösningen

Indpros team utvecklade från grunden en modern SAAS-lösning som resulterade i den nya produkten, op5 live. op5 Live ger användarna en enklare hantering av systemet.

Resultatet

op5 har skapat en ny försäljningskanal och en ny produkt i form av sin SAAS-lösning op5 Live. Den nya produkten har förenklat hanteringen för deras slutanvändare. Det lyckade samarbetet har gjort att op5 nu har anförtrott Indpros utvecklare att fortsätta utveckla och förbättra deras kärnprodukt, op5 Monitor.

  • Det känns enkelt att jobba med Indpro. De är engagerade, krånglar inte till saker och inger förtroende. Dessutom är det ett schysst bolag – det är viktigt när man ska jobba tillsammans länge.

    • Jan Josephson
    • Medgrundare och CTO, op5