MatHem

Logga

Företaget

E-handelsföretaget Mathems försäljning av mat på nätet växer i rekordfart. Deras nätbutik har flera gånger utsetts till Sveriges bästa matsajt. Företaget startades 2006 och bland ägarna finns Verdane Capital och HMs vd Karl-Johan Persson.

Utmaningen

Entreprenören Tomas Kull stod i mitten av 2000-talet inför en resa där han skulle utmana Sveriges dagligvaruhandel genom att sälja mat på nätet. För att lyckas behövde han en riktigt bra e-handelssajt. Mathem valde att lägga ut utvecklingen av sajten på Indpro.

Samarbetet

Indpro bistod med den första utvecklingen av sajten inför lansering. E-handelslösningen togs fram från scratch. Samarbetet fungerade så bra att våra utvecklare, efter snart tio år, fortsatt är en viktig del av Mathems utvecklarteam.

Resultatet

Att bygga Mathems sajt var ett av Indpros första uppdrag som nystartat bolag. Till vår stora glädje har Mathem.se blivit en succé. I flera år har Mathem.se utsetts till en av Sveriges bästa sajter i tävlingen Internetworld Topp100.  Vi är stolta över att vara Mathems partner, och över våra utvecklare som har varit med Mathem ända från start. Besök Mathems sajt på www.mathem.se.

  • Det jag gillar bäst med vårt team hos Indpro är att de är dedikerade. Det märks att de tycker det är kul att jobba med Mathem.

    • Fredrik Sewén
    • CTO Mathem