Förskoleappen

Logga

Företaget

Förskoleappen är en webbapplikation som gör det enkelt för föräldrar och förskolepersonal att kommunicera med varandra.  Den är utvecklad i ett samarbete mellan Capiero (numera Advania), Sveriges Förskolors friskoleförbund och Samvima Gruppen.
Läs mer om Advanias Skolpartners arbete.

Utmaningen

Förskoleappen ville lyfta sin webbapplikation till en ny, fräsch version, och samtidigt slipa på designen, förbättra funktionaliteten och lägga till nya funktioner.

Lösningen

Indpro tillsatte ett dedikerat team som jobbade enligt Indpros projektmodell, och förbättrade både design och funktion. Tjänsten är byggd i .Net. Samma team fortsatte sedan, efter lansering, att arbeta med den löpande utvecklingen av appen.

Resultatet

Till en rimlig kostnad kunde Förskoleappen göra en förflyttning från gammal till ny, uppfräschad version som lever upp till de förväntningar dagens föräldrar har på digitala tjänster. Förskoleappen utsågs 2016 till en av Sveriges bästa familjesajter av Internetworld Topp100. Indpros team har förutom att fortsätta utveckla Förskoleappen även jobbat med en helt ny applikation, där både kod och kompetens har återanvänts för att med små resurser skapa en helt ny tjänst.

  • Indpro är överlag, såväl utvecklare som management, väldigt enkla att kommunicera med. Vilket är en förutsättning för ett bra slutresultat

    • Alexander Undén
    • Förskoleappen