Blogg

Indpro bloggen

 • Fenix begravning vill disrupta en miljardbransch – och spår att begravningsbyråerna står inför en omfattande digitalisering. Nyligen tog företaget in ytterligare närmare 7 miljoner i riskkapital, pengar som nu går in i en innovativ plattform och en utlandssatsning.

  ”Om 20 år tror jag att 80 procent av alla människor planerar begravningar på nätet. Det är en självklar utveckling. Ser man på hur snabbt digitaliseringen har skett i andra sektorer har jag svårt att se att det inte skulle bli likadant här.”

  Det säger Johannes Ekblad, entreprenör och medgrundare av Fenix begravning....

 • Stort grattis till Suresh, Marie, Satyendra och Ullas – som alla nyligen blev certifierade som Scrum Product Owners!

  En professionell Scrum Product Owner kan uppvisa kunskap om och förståelse för Scrum och rollen som produktägare. Han eller hon har förmåga att tillämpa den kunskapen i praktiken.

  De fyra anställda som nu har certifierats är Satyendra Kumar Singh, teknisk arkitekt, och projektledarna Marie Wärn, Ullas M och Suresh Kumar R.

  ”Jag har fått ökad förståelse för produktägarrollens komplexitet. Du behöver lyssna på behoven hos alla stakeholders, och försäkra dig...

 • Efter många års arbete med Microsofts produkter kan vi nu med stor glädje berätta att vi blivit Microsoft Gold Partner! Partnerskapet är ett resultat av hårt arbete och ett bevis på vilken stark kompetensnivå våra utvecklare besitter.

  ”Microsofts produktsvit är en viktig plattform för många av våra kunder, och vi har en stor bas med .Net-utvecklare. Att bli Gold Partner var ett naturligt steg för oss och det ger våra kunder ytterligare trygghet”, säger Indpros grundare och Indienchef Bobby Biswas.

  Guldstatusen är Microsofts officiella stämpel på att Indpro är marknadsledande ...

 • När halvmaran Shiran Properties Bengaluru Marathon 2019 arrangerades i oktober kom Indpros projektledare Marie Wärn på elfte plats av 623 kvinnor! Hennes sluttid blev 1:45:42.

  ”Med tanke på hur lite jag tränade inför loppet är jag verkligen nöjd med min insats”, säger Marie.

  Hon hoppas att fler kvinnor i Bangalore ska börja springa.

  ”Bara 16 procent av deltagarna i loppet var kvinnor. Jämförelsevis är 38 procent av löparna kvinnor i liknande lopp i Sverige”, säger hon.

  Och löparcommunityn växer i Bangalore. Fler lopp hålls, och fler människor deltar.

  ”Jag ...

 • Se video om hur det går till här