IT outsourcing.

Indpro – ett IT-företag med hjärta

Indpro är ett svenskt bolag som har levererat IT i världsklass i över tio år. Våra kunder säger att vi levererar med ett stort engagemang. Vi tror att vi gör det för att vi har förstått att vi inte bara jobbar med IT, vi jobbar med människor.

Indpro grundades 2005 av tre unga svenska ingenjörer med en tro på en global värld – och en vision om att hjälpa svenska företag få tillgång till indisk IT-kompetens, och samtidigt skapa arbetstillfällen i Indien.

Sedan starten 2005 har vi levererat IT-projekt till över 250 kunder och har idag drygt 80 medarbetare.

Genom åren har vi utvecklat vår egen best practice och utarbetat en leveransmodell och metodik som vi vet fungerar. Vi har med vår breda kundbas fått en know-how som skapar trygghet för våra kunder.

Kontor på tre kontinenter

Indpro har idag innovationscenter och huvudkontor i Stockholm, egenägda offshore delivery centers, ODCs, i Indien samt säljkontor på tre olika kontinenter. Våra ODCs underlättar för våra kunder att snabbt kunna skala upp inför sina leveranser, och få snabbare leveranser för att kunna nå ut till marknaden i tid. De ger även en möjlighet att skapa marginaler som många gånger skulle varit omöjliga att få utan vår hjälp.

Partners och ägare

För att kunna ge våra kunder den bästa leveransen ägs Indpro idag förutom av sina grundare, även av strategiska partners från BWG, där bland annat Centigo ingår för IT-strategiska frågor samt projektledning, och Accigo ingår för sina djupgående kunskaper inom Microsoft-sviten.

Varför jobba med Indpro?

  • Över 250 nöjda kunder och mer än tio års erfarenhet av IT-leveranser i världsklass.

  • Flera globala ODCs med hög kompetens och möjlighet för er att snabbt skala upp.

  • Beprövad leveransmodell och best practice som ni får nytta av i ert projekt.