EPiServer-utvecklare

Har ni svårt att hitta EPiServerspecialister?

EPiServer är en av de största CMS-plattformarna på den svenska marknaden. Det är ett kraftfullt system som är både lättarbetat och lättutvecklat. Men – det råder stor brist på kunniga utvecklare.

Om ni behöver stärka upp ert team kan vi hjälpa er att:

  • Vidareutveckla er plattform.
  • Migrera ett befintligt system till en nyare version.
  • Implementera EPiServer som er nya plattform.

Vi har mångårig erfarenhet av att utveckla i EPiServer och har varit med om många versionsuppdateringar, från version 5 och framåt.

Vi har kompetens inom både EPiServer CMS & Marketing och EPiServer Commerce.

Att vi har erfarenhet av att migrera stora system till nyare versioner innebär att vi känner till alla de utmaningar som en sådan förflyttning innebär. Vi vet att man måste hålla tungan rätt i mun för att behålla all data intakt. Och vi förstår vikten av att all funktionalitet också migreras in i den nya versionen. Det gäller att inte missa de bitar som kräver nyutveckling, då den gamla funktionaliteten ibland inte stöds av den nya versionen.

Vi erbjuder två samarbetsformer:

Oavsett vilken modell ni väljer är vår prissättning helt transparent.

Utöver att vi har hjälpt många nöjda kunder att utveckla sin webb – bläddra gärna bland våra kundcase för att se ett axplock – har vi också erfarenhet av att fungera som underleverantör åt bolag som utvecklar lösningar åt andra. Bland annat har vi byggt EPiServerlösningar för ledande svenska webbyråer.