E-handelslösningar för Magento, Ucommerce, EPiServer, WordPress och WooCommerce

Behöver ni bygga en e-handelslösning, eller uppgradera den ni redan har?
Vi har de resurser och den erfarenhet som krävs för att hjälpa er.

Många av våra kunder verkar inom e-handelssektorn. Därför har vi också en lång och gedigen erfarenhet av att bygga e-handelslösningar.
Ett av de projekt vi är mest stolta över är MatHem, en av våra äldsta kunder. Vi har varit MatHems utvecklingspartner i över tio år.

Vi är även prioriterade leverantörer till Addtech, där vi levererar e-handelslösningar primärt inom Magento.

Vi har kompetens inom flera e-handelssystem, med fokus på:

  • Magento
  • Ucommerce
  • EPiServer CMS och Commerce
  • WooCommerce med WordPress

Eftersom vi har erfarenhet av och kompetens inom flera olika e-handelssystem kan vi också stötta våra kunder i valet av plattform. Varje e-handelslösning har sina fördelar och nackdelar.

Magento är en av världens främsta e-handelsplattformar och det finns många färdiga moduler att använda. En av fördelarna med Magento är dess intuitiva gränssnitt för administratörer av systemet.

För den som vill ha ett prisvärt ramverk att starta med tycker vi att Ucommerce är ett intressant alternativ. Vi har därför valt att bli certifierade partners till Ucommerce. Vi ser att det är ett väldigt flexibelt ramverk som erbjuder goda möjligheter till integration.

För den som har behov av mer komplex funktionalitet och är utrustad med en större plånbok är EPiServer en intressant lösning. Vi har erfarenhet av alla versioner från 5 och framåt. Vi kan hjälpa er att vidareutveckla er plattform, migrera ett befintligt system till en nyare version eller att implementera EPiServer som er nya e-handelsplattform.

Vi har naturligtvis också erfarenhet av att bygga e-butiker på WordPress, med exempelvis WooCommerce – en av världens vanligaste e-handelsplattformar. En stor fördel med WordPress e-handelslösningar är att det går mycket snabbt att komma igång. Dessa lösningar kan passa särskilt bra för mindre bolag.

Vi har också certifierade business-konsulter på InRiver PIM, ett produktinformationssystem.

Hör gärna av er för en diskussion om hur vi kan utveckla er e-handelslösning tillsammans!